AKP Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'nün girişimleri sonrasında Gerede Devlet Hastanesi yanına yapılması planlanan 6 Hekimlik TSM (Toplum Sağlığı Merkezi) ve ASM (Aile Sağlık Merkezi) için gereken ödenek oluşturuldu.

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'den yeni bir müjde daha geldi. Milletvekili Küpçü'nün Sağlık Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimlerle Gerede Devlet Hastanesi yanına 6 Hekimlik TSM (Toplum Sağlığı Merkezi) ve ASM (Aile Sağlık Merkezi) yapımı konusunda ödenek kısmı halledildi. Konuyla ilgili projelendirme çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede 6 Hekimlik Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlık Merkezi yapımı için çeşitli girişimlerimiz olmuştu. Gerek Devlet Hastanesinin eski binası gerekse 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi eski yapıda. Daha rantabıl hale getirebilmek ve günümüz koşullarına uygun yapıların inşa edilebilmesi, halkımıza daha güzel hizmet verilebilmesi amacıyla 6 Hekimlik Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlık Merkezi yapımı işi için 643.828,00 TL ödenek ayrıldı. Yani konu artık resmileşti. Projelendirme çalışmaları tamamlandığında da inşallah süreci halkımızla paylaşacağız” dedi. Haber Merkezi