Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, yeni çıkacak Geredem Dergisi için fikir alışverişinde bulunmak üzere Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Geredeli hemşerimiz Metin Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Merkezi Ankara'da bulunan ve Bolu Federasyonu'na bağlı Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cafer Alagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bünyesinde bulunan Geredem Dergisi yayın kurulu üyeleri Ferhat Çetinoğlu, Muhsin Balaban, Murat Karadavut , Metin İpek, Harun Reşit Birbilen ile birlikte Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Geredeli hemşerimiz Metin Doğan'ımakamında ziyaret ederek, kurulan derneğin ve yayına çıkmaya hazırlanan Geredem Dergisi'nin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi aktardılar.

Merkezi Ankara'da bulunan ve yaptığı hizmetler ile adını sıkça duyuran Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gerede dışında bulunan Geredelileri tek çatı altında toplayarak, memleketi geliştirme çabaları için fikir alışverişleri yapmaya devam ediyor. Ziyaretler kapsamında dernek, hemşehricilik bilincini artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda nerde hangi konumda Geredeli varsa ziyaret ederek kurulan derneğin amacını anlatmaya devam ediyor.

Ziyaretlerde dernek faaliyetleri ve Geredem Dergisihakkında bilgi veren Başkan Cafer Alagöz, kurdukları derneğin amacını, hedefini anlatarak yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.Ziyaretlerin sonunda Gazetemize açıklama yapan Başkan Alagöz; Geredeliler derneği olarak ziyaretlerimize Gerede'den başladık. Diğer il ve ilçelerde ne kadar hemşerimiz varsa ziyaret ediyoruz. Bugün ise hemşerimiz Metin Doğan'ı ziyaret ettik. Derneğimizin yaptığı ve yapacağı faaliyetlerden bahsederek yapılacak olan faaliyetlerde birlikte hareket etmek ve düşüncelerinden faydalanmak istedik” diye konuştu.Yapılan ziyarette ilçemizde üretilen ve üzerinde derneğin logosu olan ibrik hediye edildi. Gerede Medya Takip