Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne güven tazeleyerek yeniden atanan Prof. Dr. Metin Doğan'ı, Geredeli bürokrat hemşerileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Geredeli Prof. Dr. Metin Doğan'ı hemşerileri İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü İbrahim Uslu, Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İsmail Altıntaş ve TAPDK Üst Kurul Üyesi Murat Doğanay ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Metin Doğan, arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Eekibimizle birlikte bu üniversiteyi çok daha ilerlere götürmeyi hedefliyoruz. Tabi biz burada il sivil toplum kuruluşlarının, hemşerilerimizin, arkadaşlarımızın katkılarını bekliyoruz. Katkının da her zaman yapılacağına da inanıyoruz” dedi.

Her zaman Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan'ın yanında olacaklarını belirten ziyaretçileri, Üniversite rektörlüğüne seçilen arkadaşımız Prof.Dr. Metin hocamızı tebrik etmek amacıyla, hemşerilerle birlikte ziyarete geldik. Hemşerimizin böyle kutsal bir görevi güven tazeleyerek yeniden alması bizleri onurlandırdı” ifadelerine yer verdiler.

Metin Doğan kimdir

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1967/Gerede

Medeni Hali: Evli 3 çocuklu

İlkokul: Ankara Nazife Hatun İlkokulu (1978)

Ortaokul: Ankara Uluğbey Ortaokulu (1981)

Lise: Ankara Gazi Lisesi (1984)

Üniversite: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Popüler Yayın: SAYED Dergisi Popüler Tıp-Sağlık Sektör Dergisi (SAYED, Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği'nin yayın organıdır.) Bilimsel Yayın Kurulu Başkanı.

Prof. Dr. Metin Doğan ayrıca 1996-1998 yılları arasında Gerede Devlet Hastanesi'nde uzman doktor olarak görev yapmıştır. 2005 yılında Baştabipliğe ilk adımı atan Doğan, Doçent Doktor olarak Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kurucu Başhekimlik yapmıştır. Son olarak 2007 yılında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevi yapan Prof. Dr. Metin Doğan, YÖK tarafından Ankara'ya yeni kurulan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne ilk sıradan rektör adayı olarak gösterilmişti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün atamaları imzalamasıyla hemşerimiz Prof. Dr. Metin Doğan YBÜ'nün rektörü oldu. Haber Merkezi