Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gerede'de ki ziyaretlerini Başkan Cafer Alagöz ve Gerede Temsilcisi Mehmet Çığrılı'nın eşliğinde tamamlayan yönetim kurulu, ardından Başkentteki ziyaretlerine hız verdi. Merkez binası Ankara'da bulunan Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Başkan Cafer Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK'ı makamında ziyaret etti. Yönetim ardından Geredeli Hemşerilerimiz Keçiören Belediyesi Başkan Vekili Nihat Özçelik ve Meclis Grup Başkan Vekili Nazif Ercan'ı da ziyaret ederek sohbet etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Derneğin Kurucu Başkanı Cafer Alagöz, Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mustafa AK'ı makamında ziyaret ettik. Derneğimizin kuruluşu, amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Sayın Mustafa Ak Derneğimizin bu oluşumundan memnuniyetini ve insan odaklı çalışmaların STK'lar tarafından ön planda tutulmasının gerek yerelde gerekse ülkemiz için daha faydalı olacağını belirtti. Samimi ortamda geçen sohbette, Başkanımız imkanları ölçüsünde STK'lara destek olmaya çalıştıklarını söyledi ve Niyet hâyır akıbeti hâyır olur inşaallah” dediler. Bizleri misafir eden Mustafa Ak Başkanımıza teşekkür ederiz ayrıca kendilerine Bizleri Keçiören Belediyesi'nde en iyi şekilde temsil ettikleri ve Derneğimize verdikleri destekler için teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verdi.

Yönetim aynı zamanda Geredeli Hemşerilerimiz Keçiören Belediyesi Başkan Vekili Nihat Özçelik ve Meclis Grup Başkan Vekili Nazif Ercan'ı da ziyaret ederek Dernek hakkında bilgi alış verişinde bulunarak sohbet etme imkanı buldu. Haber Merkezi