Gerede Belediyesi, ilçeyi güzelleştirme çalışmaları kapsamında atıl durumda bulunan alanları değerlendirerek, yaşamsal uygulamalar için bir takım çalışmalar yapıyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede'yi güzelleştirme çalışmaları kapsamında atıl durumda bulunan alanları değerlendirmeyi amaçlarken, çevre halkı için de yaşam alanları oluşturuyor. Gerede Belediyesi, ilçeyi güzelleştirme çalışmaları kapsamında atıl durumda bulunan alanları değerlendirerek, yaşamsal uygulamalar için bir takım çalışmalar yapıyor. İnönü Caddesi ve Hacı Emin Efendi Caddesi arasında kalan atıl alanı insan ihtiyaçları için değerlendiren belediye başkanı Mustafa Allar, burada başlattığı park çalışmalarında sona yaklaştıklarını duyurdu.

Yılsonuna kadar bitirilmesi planlanan ve toplam 2 bin 100 m²lik alanda yapımı devam eden aile parkının çevre düzenlemesi ve çocuk oyun grubu yapım çalışmalarının sona erdiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre devamında yapılacak olan bin 200 m²'lik alandaki çimlendirme çalışmaları ile 35 adet çınar ağacı ve 24 adet süs eriği dikimi gerçekleştirilecek. Ağaçlandırma çalışmalarıyla birlikte parkta 7 adet kamelya, oturma bankları ve 25 adet aydınlatma bulunacak.