Konya yakınlarında yoldan çıkarak devrilen TIR kazasında Geredeli hemşehrimiz İsmail Boyacı, olay yerinde hayatını kaybetti. Kadınhanı-Atlanta yolunda sürdüğü TIR'ın yoldan çıkarak devrilmesi ile olay yerinde can veren Boyacı, sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Konya yakınlarında yoldan çıkarak devrilen TIR kazasında Geredeli hemşehrimiz İsmail Boyacı, olay yerinde hayatını kaybetti. Bir süre kemercilik işi ile uğraştıktan sonra baba mesleği şoförlüğe dönen Boyacı, geçirdiği kaza sonrasında gözlerini hayata yumarken, olaya şahit olan baba ise acısından kahroldu.

Konya Kadınhanı-Atlanta yolunda sürdüğü TIR'ın yoldan çıkarak devrilmesi ile olay yerinde can veren hemşehrimiz, sevenlerini gözyaşlarına boğdu. Boyacı'nın kullandığı kömür yüklü TIR, sabah 7 sularında Kadınhanı Atlantı Kasabası Ilgın Yolu Kavşağında virajı alamayarak devrildi.

Kazanın etkisiyle TIR şoförü oracıkta yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası ilginç bir dram da yaşandı. Kaza sonrası TIR'ın arkasından İsmail Boyacı'nın babasının da geldiği ve kazaya şahit olduğu öğrenildi. TIR şoförünün cansız bedeni araçtan çıkarılırken, acılı baba da olaya şahit olurken, kederinden kahroldu.

Boyacı'nın hayatını kaybettiği günün birkaç saat öncesinde sosyal paylaşım sitesi facebook hesabı üzerinden paylaştığı ileti ise dikkat çekti.

Boyacı'nın cenazesi çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazı sonrasında Yakaboy Köyü Mezarlığı'na defnedildi. Haber Merkezi