Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini taraftarlarına ulaştıran Kartal TIR'ı Bolu'da konaklayınca Geredeli siyah beyazlı taraftarlar adeta Bolu merkeze akın etti.

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Gerede'ye yapmayı planladığı sosyal tesislerin haberi ile Geredeli taraftarın siyah beyaz tutkusu artarken, Bolu'da birkaç günlüğüne konaklayan Kartal TIR'ını da ziyarete Geredeli taraftarlar adeta akın etti.

Kartal Yuvası Kartal TIR'ı Kızılay Otoparkı'nda Bolulu Beşiktaş taraftarlarının hizmetine sunuldu. Lisanslı ürün TIR'ı dün akşam saat 19.00'a kadar Bolu merkezde hizmet vermeye devam etti. TIR'da Beşiktaş'ın forma, tişört, çakmak, eşofman, ayakkabı, şapka, terlik, nevresim takımı, bere, iç çamaşırı, bayrak, oyuncak gibi lisanslı ürünlerinin satışı yapıldı. Beşiktaş taraftarlarının yaklaşık 2 ay sonra ilimize gelen Kartal Yuvası Kartal TIR'ına büyük ilgi gösterdiği görüldü. Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Bolu Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu ve BJK Kongre Üyesi Mustafa İşcan, Beşiktaş sevgisini derinden yaşayan taraftarlarımız lisanslı ürünlerimize büyük ilgi gösterdi. İlgileri için taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Gerede Medya Takip