Yürekleri dağlayan hain patlamanın ardından açıklama yapan HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, Size inat birbirimizi daha çok seveceğiz,” dedi.

Ankara'da meydana gelen hain patlama sonrası bir açıklama yayımlayan HSYK 2. Daire Başkanı Geredeli hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Lanet olsun size,” dedi. Sosyal medya üzerindeki facebook hesabından açıklama yapan Geredeli Yılmaz, Size inat birbirimizi daha çok seveceğiz,” diye yazdı.

HSYK 2. Daire Başkanı Geredeli hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, kınama iletisinde; Her iki cihanda yeri olmayan insanlık düşmanı yaratıklar ve onların eli kanlı uşakları; evet yüreğimizi yaktınız, yaşattığınız acı tarifsiz, bütün bir milleti ağlattınız, neyi amaçladığınızı biliyoruz bu aziz millet sizi artık tanıyor, asırlardır bu millete tuzak kuruyorsunuz, bu topraklarda huzur içinde kardeşçe yaşamamızı hazmedemiyor, bölüp parçalayıp güçsüzleştirmek istiyorsunuz, bu nedenledir ki size inat birbirimizi daha çok seveceğiz, daha çok kucaklaşacağız. Birlik beraberliğimizi güçlendireceğiz, şunu unutmayın biz sorunlarımızı kendimiz çözecek kadar uygarız, size gelince insanlığa ihanetten mahkûmsunuz hem bu dünyada hem öbür dünyada cehennemi yaşayacaksınız ve mutlaka hesap vereceksiniz. Lanet olsun size,” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi