Hayalindeki Güzel bir Gerede”yi hemen her platformda dile getirerek, çalışmalarına da o oranda hız katan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu kez de avlusunda namaz kılmak zorunda kalan Yeni Cami cemaati için şemsiye yaptırdı. Avluya yapılan açılır-kapanır tenteler, cemaatce memnuniyet verici olarak değerlendirilirken, kimileri de, tentelerin üzerine yazılan Gerede Belediyesi” ifadelerinin etik olmadığını savunarak; Camide reklam mı olurmuş!” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, seçimler sonrasında seçmenlerinin taleplerini bir-bir dinle-yerek, uygulamaya da koyuyor. Hayalindeki Güzel bir Gerede”yi hemen her platformda dile getirerek, çalışmalarına da o oranda hız katan Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu kez de avlusunda namaz kılmak zorunda kalan Yeni Cami cemaati için şemsiye yaptırdı.

Özellikle, cenaze namazlarında ve caminin dolduğu zamanlarda dışarıda namaz kılan cemaati; olumsuz hava koşullarından korumak üzere avluya yapılan tente, cemaat tarafından takdirle karşılandı. Caminin avlusuna yapılan açılır-kapanır tenteler, cami cemaatince memnuniyet verici olarak değerlendirilirken, kimi muhalif kesim ise, tentelerin üzerine yazılan Gerede Belediyesi” ifadelerinin etik olmadığını dile getirerek; Hemşerim, bura cami mi, reklam yeri mi?” serzenişinde bulundu.

Öte yandan, yağışlı havalarda tam anlamıyla randımanlı halde kullanılamadığı gözlenen tentelere, önceki gün ustalar tarafından bazı ayarlamalar yapıldı.