Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen, Genel Sekreterliğe bağlı sağlık kuruluşlarında çalışanların memnuniyetinin artırılması, çalışanların görüş, öneri ve isteklerini değerlendirmek üzere yapılan toplantılara Gerede Devlet Hastanesi ile devam edildi.
Yapılan toplantı da Bolu İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen çalışanların sıkıntılarını dinledi. Hastane çalışanlarıyla yaklaşık bir saat beraber olan Dr. Murat Özmen sıkıntıların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.
90 Gün Projesi ile ilgili bilgi veren Dr. Murat Özmen şunları ifade etti: Hasta ve çalışan memnuniyeti nitelikli hizmet vermek adına çok önemlidir. Bu nedenle çalışanların motive edilmesi ve memnun olması, hastaya verilecek hizmet için gerekli bir kriterdir. Gerede İlçemizin Ankara ve İstanbul arasında bir geçiş noktası olması sağlık hizmetinin gerekliliğini daha da arttırmaktadır. Teçhizat ve çalışan sayısı bakımından Gerede Devlet Hastanesinin yeterli olması önemlidir. Bunun için elimizden geleni hep beraber yapmalıyız. Teknolojinin sürekli geliştiği ülkemizde, uygun teçhizatlarla hizmet vermek gerekmektedir.”
Toplantıya Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen, Gerede Devlet Hastanesi Baş Tabibi Kahraman Dinler, Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Uğur Pay, Gerede Devlet Hastanesi yöneticileri ve çalışanları Katıldı.