2014 Mahalli İdareler Seçimleri'ne tamı tamına 2 ay kaldı. Gerede'nin tüm mahallelerinde, geçtiğimiz günlerde başlayan seçim maratonu, muhtar adaylarını kıyasıya yarıştırmaya hazırlanıyor.
Birçok muhtar adayı, mahalle halkının bilgisine sunduğu taliplik” sıfatıyla başlattığı seçim rüzgârında, Seviller Mahallesi'nden yükselen ses, Gerede Demirciler Mahallesi'nden duyuldu.
Seviller Mahallesi'nden 15'e yakın kimliğin yerel seçimlerde muhtar adayı olarak, mahallelisinin oyunu kazanmayı hedeflediği görülürken; Salih Demir, Demirciler Mahallesi'nden muhtar adayı olacağını önceki gün açıkladı.
Önceki dönemlerde, 15 yıl süreyle Demirciler Mahallesi'nde halkı temsilen muhtarlığa seçilen Demir, 2014'te de muhtarlığa adayım” dedi.
Adaylığı hakkındaki ilk açıklamalarını Gerede yerel gazetesi Medya Takip'le paylaşan Demir, Demirciler Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu, böylesi güzel görevi, bir emanet olarak görüyor. Görüşmelerde bulunduğum vatandaşlarımız, Biz bu göreve seni layık görüyoruz.” diyerek, şahsımın adaylığını olumlu karşılıyor. Ben de bu görevi, bir emanet olarak görüyorum. Emanetin tekrardan şahsıma teslim edilmesi, büyük bir onurla karşılık görecektir. Burada asıl olan, emanet dediğimiz görevi taşıyabilmektir. Mahallelimin güveniyle, bu yükü omuzlamaya hazırım. Sonuçta, vardığım tüm kapılarda, halkımı temsil edeceğim. Onların haklarını savunarak, taleplerini de yetkili görülen makamlara ileteceğim. Güvenin olduğu yerde, şüphe ve tehlikeye yer yoktur. Verilecek oylar, güven halkasına bağlanırsa, gücümüz yükseklerde izlenir ve her zaman örnek alınırız” şeklinde konuştu.