Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Şükrü Gülez, seçim çalışmaları için onlarca araçlık konvoyla gittiği Gerede ilçesinde sevgi gösterileriyle karşılandı. Esnaflar, adaya ve partililere ikramlarda bulunarak destek sözü verdi.

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala MHP İl ve İlçe Teşkilatlarında hareketlilik iyice arttı. Son bir haftalık dönemde girmedik dükkan, çalmadık kapı bırakmak istemeyen MHP Bolu Milletvekili Adayı Şükrü Gülez, kalabalık partili grubuyla Gerede ilçesine gitti. Onlarca araç konvoyu ile önce ilçe turu atan Şükrü Gülez, daha sonra Tabakhane bölgesine giderek öğle yemeğinde işçilerle bir araya geldi. İşçilere seslenen Gülez, Ülkemiz kritik bir viraja giriyor. Bu seçimlerde hem sizlere hem de bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Birlikte bu ülkeyi bölünmenin eşiğinden kurtarmalıyız” dedi.

MHP'LİLERE TATLI İKRAMI

Seçim gezilerine başlamadan önce ilk olarak MHP Gerede İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Gülez, burada partisinin ilçe çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra sokağa indi. 50 kişilik partili grubuyla Cumhuriyet Meydanı'nda seçim gezisine başlayan milletvekili adayı Gülez, dükkanların ardından pazaryerine girdi. Tezgahtarlar ve alışveriş yapan vatandaşlarla tokalaşan Şükrü Gülez, sık sık şikayetleri dinleyerek yardımcı olacaklarını söyledi. Seçim gezileri sırasında bazı esnaflar, milletvekili adayı Gülez ve partililere tulumba tatlısı ikramında bulundu. MHP'nin seçim beyannamesini merak eden bir kadın vatandaş ise pencereden sepet sallandırarak broşürü iple yukarıya çekti.

Akşam saatlerine kadar ilçeyi karış karış gezen MHP Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, kahvehaneler ve işyerlerinde seçim beyannamesindeki projeleri anlattı. Çiftçisinden emeklisine, memurundan işçisine kadar birçok kesimi ilgilendiren yenilikleri detayları ile açıklayan Gülez, mevcut iktidarın 13 yıldan bu yana kendisine destek veren kesimi kandırdığını söyleyerek, kan değişiminin Türkiye'ye, Bolu'ya ve Gerede'ye fayda getireceğini ifade etti. Haber Merkezi