Gerede Devlet Hastanesi'nde Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti” dönemi başladı. Bazı önemli branştaki doktorlar bundan böyle belirlenen saat ve günlerde mesai yapacaklar. Mesainin olacağı poliklinikler Diş Hastalıkları, Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları ve Göz Hastalıkları olacak.
Konuya ilişkin Gerede Devlet Hastanesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Gerede Devlet Hastane'mizde haftanın belirli gün ve branşlarda mesai içindeki hasta yoğunluğunun mesai dışına yayılması amaçlanarak, daha kaliteli hizmet vermek ve daha fazla hastaya ulaşılması için mesai dışı poliklinik hizmeti verilmeye başlanmıştır. Şöyle ki; haftanın dört günü (Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe) Diş Polikliniği saat 17:00 ile 20:00 arası hizmet verecektir. Pazartesi ve Salı günleri yine 17:00 ile 19:00 saatleri arası Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları ve Göz Hastalıkları polikliniklerinde hizmet verilecektir. Gün geçtikçe gelişimini sürdüren Gerede Devlet Hastanesi'nde halkımızın sağlığı için yenilikler devam edecek” denildi.
Doktorlar geldi!
Ayrıca Gerede Devlet Hastanesi'ne Genel Cerrah ve üroloji alanında uzman doktor ataması yapıldı. Her iki doktor da dün itibariyle hastanedeki görevlerine başladı. Kulak Burun Boğaz ve Radyoloji uzmanı doktorların haftada 1 gün (Cuma Günü) Bolu'dan gelmeye devam edeceği öğrenildi.