AK Parti Bolu Milletvekilimiz Ali Ercoşkun, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, Belediye Meclis Üyeleri, İdari ve Mülki Daire Müdürleri ve STK Temsilcilerinin katılımlarıyla Abdullah Pastanelerinin sahibi Abdullah Topçuol tarafından, vefat eden oğlunun anısına Çayören Köyüne yaptırdığı ‘Gökhan Topçuol Kültür Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Abdullah Pastanelerinin sahibi Abdullah Topçuol tarafından vefat eden oğlunun adına Çayören Köyüne yaptırdığı ‘Gökhan Topçuol Kültür Merkezi'nin açılışında, ailesinin Çayören Köyüne kayıtlı olduğunu ifade eden Abdullah Topçuol, Şu anda dünyanın en bahtiyar insanı benim” dedi.
Açılış konuşmasını Gerede Müftüsü Hasan İzmirli yaparken, Belediye Başkanımız Mustafa Allar konuşmasında, Abdullah amcayla 2 yıl önce tanıştık. Oğlunun vefatının ardından köyüne bir eser yaptırmak istediğini söyledi. Bizde köyün okulunun çok kötü durumda olduğunu kursların açılabileceği bir kültür merkezine ihtiyaç duyduğunu ifade ettik. Sağolsunlar bu eseri yaptılar. Kendilerine şahsım ve halkımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un konuşmalarının ardından Köy Muhtarı Cengiz Yıldız köy adına, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli müftülük adına Belediye Başkanımız Mustafa Allar ise Belediye adına hayırsever işadamı Abdullah Topçuol'a plaket takdim ettiler.
İlçe Müftülüğü tarafından yetişkinlere yönelik açılan Kuran Kursu eğitimine katılanlara protokol tarafından kursa katılım belgesi verildi.
Ardından açılış duası yapıldı ve protokolün kurdele kesmesi ile kültür merkezinin açılışı yapıldı ve misafirler kültür merkezini gezdiler.