GEREDE'DE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları yıkadı. Ekipler, temizlik çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'ndan Atatürk Bulvarı üzeri istikametindeki kaldırımları ve yolları tazyikli su ile temizledi.

Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları yıkadı. Ekipler, temizlik çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'ndan Atatürk Bulvarı üzeri istikametindeki kaldırımları ve yolları tazyikli su ile yıkadı. Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, karın kalkmasının ardından tuz ve çamur birikintilerinin giderilmesi için yıkadıklarını kaydetti. Çalışmanın diğer caddelerde de devam edeceğini söyleyen Allar, Vatandaşların taleplerini kırmayacağız. Bu noktada Gerede'nin temiz ve yaşanabilir bir yer olması için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Allar, temizlik konusunda vatandaşlardan teşekkür almaya başladıklarını belirterek, Temizlik imandandır buyruluyor. Biz hem hizmet için hem de dinimiz gereği yaşadığımız yeri Belediye olarak temiz tutmak istiyoruz. Tabi ki bizim sürekli temizlememizle temiz olunmaz. Temizlik konusunda vatandaş olarak da üzerimize büyük görevler düşüyor. Vatandaşlarımız yediğini içtiğini gelişi güzel atmamalıdır. Özellikle sigara konusunda yerlere atmamalarını önemle rica ediyorum. Gerede bizim Gerede'miz temiz tutalım. Doğası ve çevresiyle gelecek nesillere yaşanabilir bir Gerede bırakalım. Temizlik bilinci her anlamda oluşturulmalıdır. Bu bilinç oluşursa, İlçe merkezimiz daha temiz bir görünümüne kavuşacaktır. Bu konuda çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz. Vatandaşlarımızdan da aynı duyarlılığı beklemekteyiz” diye konuştu. Haber Merkezi