Gerede Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfaltlama çalışmaları 3 mahallede tamamlandı. Bazı cadde ve mahallelerin bitirilmesinden sonra ekipler program dâhilinde yürüttüğü çalışmalarla Dayıoğlu Mahallesi, Kitirler Mahallesi ve Kabiller Mahallesi'nde asfalt çalışması tamamlandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaz döneminin sona erdiği bugünlerde asfaltlama harekâtını tamamladı. Binlerce ton sıcak asfaltla bozuk olan cadde ve sokakların yolları asfaltlanarak tozdan, çamurdan kurtuldu. Dayıoğlu Mahallesi´nde başlayan sıcak asfalt çalışmalarında Cihangir Sokak, Gülen Sokak, Kale Sokak, Lale Sokak, Levent Sokak, Yavuz Sokak, Hayrettin Demiralp Caddesi, Dayıoğlu İlkokulu'nun önü ve E-5 bağlantı yolları asfaltlandı. Yeni Mahalle'de Karabük Caddesi, Öztürk Sokak, Vadi Sokak, Kitirler Mahallesi Sabancı Caddesi, Kabiller Mahallesi İnönü Caddesi komple asfaltlandı.

Asfaltlama çalışmalarını baştan sona yakından takip eden Belediye Başkanı Mustafa Allar buralarda vatandaşlarımızla da sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdik diyerek onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön verdik dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, Altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarımızı çok hızlı bir şekilde başlattık ve bitirdik. Yaklaşık altı aylık bir Belediye Başkanıyım. Halkımızın gece gündüz emrindeyim. Binlerce ton asfaltı kış öncesi yollarımıza serdik ve inşallah sonbahar ve kış mevsiminde halkımız rahatça yollarda yürüyebilecek, aracını kullanabilecek. Halkımız her zaman daha fazlasına ve daha iyisine layık. Bizde çalışmalarımızı bu minvalde yürütüyoruz. Özellikle doğalgaz çalışmalarımızın devam ettiği cadde ve sokaklarımızda çalışmalar tamamlandığında asfaltlama çalışması önümüzdeki dönemde devam edecek. Halkımızın parasını da sokağa atamayız. Asfalt bekleyen hemşerilerimiz müsterih olsun” dedi.

Allar, Yeni Mahalle'nin de asfalt çalışması başladığını kaydetti.