Gerede'de sıcak asfalt çalışması tüm hızıyla sürüyor. Gerede Belediyesi'nin başlattığı sıcak asfaltlama çalışmaları havalarında olumlu devam etmesiyle aralıksız devam ediyor.

Bazı caddelerin bitirilerek hizmete açılması sonrasında ekipler program dahilin de yürüttüğü çalışmalarına Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin giriş kısmında hız kesmeden devam ediyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yaz aylarında bu güzel havalarda Kitirler Mahallemizin önemli caddelerinde asfaltlama çalışması yapılıyor ve halkımızın hizmetine sunuyoruz, ayrıca ekiplerimizin bir bölümü de bugün D-100'e hemen bağlantısı olan Şehirler Arası Otobüs Terminali'mizin giriş kısımlarını asfaltlama çalışması yapıyor. Şehir dışına giden ve gelenler için önemli bir yer burası” dedi.

Asfaltlama çalışmasının süreceğini anlatan Allar, Belkıs Sabancı Caddesi (Kitirler Mah.), Cihangir Sokak (Dayıoğlu Mah.), Eyüp Sultan Caddesi (Özlem Sk.´dan Öztürk Sokağa kadar, Yeni Mah.), Gülen Sokak ( Dayıoğlu Mah.), İnönü Caddesi (Bilge Sokağa kadar, Kabiller Mah.), Kale Sokak (Dayıoğlu Mah.), Karabük Caddesİ (Yeni Mah.), Lale Sokak (Dayıoğlu Mah.), Levent Sokak (Dayıoğlu Mah.), Öztürk Sokak (Yeni Mah.), Vadi Sokak (Yeni Mah.), Yavuz Sokak (Dayıoğlu Mah.)'ta gerçekleştirilecek. İhale tarihi ise 28 Ağustos Perşembe günü Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. 2015 yılında da Dayıoğlu Mahallesi asfaltlama çalışması ve parke taşı yapılması bitirilecek” şeklinde konuştu.