Gerede'de AK Parti üyeleri 5. olağan kongre öncesinde delege seçimleri için sandık başına gitti.

Gerede'de AK Parti kongre çalışmalarını hızlandırdı. İlçe Başkanı Ali Şafak tarafından geçtiğimiz haftalarda açıklanan 5. olağan kongre takvimi kapsamında gerçekleşen Gerede'de AK Parti üyeleri 5. olağan kongre delege seçimleri ilk olarak köylerde başladı. 8 mahalle ve 92 köyde 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu seçimlerde gelecek ay yapılacak ilçe kongresinde oy kullanarak yeni başkan ve yönetimi belirleyecek isimler belirlendi.

Kongre sürecini değerlendiren AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, oy kullanım yerlerine giderek burada kurulan sandıklarda oyunu kullanan partililerle bir süre sohbet eti. Şafak, katılım oranı hakkında bilgi alarak delege seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan İlçe Başkanı Ali Şafak, Tüm üyelerimize seçim öncesi sms veya telefonla ulaşılmıştır. Parti üyelerimiz sandığa giderek özgür iradeleri ile delege seçimlerini yapmışlardır. Aldığımız bilgilere göre köylerimizde çok sayıda üyemiz sandık başına gitti ve tercihlerini sandığa yansıttı. Belirlenen 400 delege de 15 Kasım 2014 Cumartesi günü yapılacak olan 5. Olağan Kongre de İlçe Başkanını belirleyecek. Üyelerimizin bu yoğun katılımından ve partimize sahip çıktıklarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.