Gerede'de dün akşam Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği istişare toplantısında seçim startı verildi. İlçe Başkanı Ali Şafak ile çok sayıdaki partilinin katıldığı toplantıda teşkilata birlik beraberlik ve çok çalışılması gerekliliği bilgisi verildi.

Ak Parti Gerede İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen istişare toplantısı büyük ilgi gördü. Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, katılımcılara teşekkür etti. Günün, birlik ve beraberlik günü olduğunun altını çizen Şafak 7 Haziranda İlçemiz Gerede'de çok şükür istediğimiz sonucu aldık lakin Ülke genelinde umduğumuz oyu alamadık. Hep birlikte canla başla çalışacağız. Kapı kapı gezerek kendimizi anlatacağız. Bunun sonucunda da en güzel neticeyi alacağımıza inanıyorum. Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımızın da desteğiyle güzel netice alacağımıza şüphemiz yok” dedi.

1 Kasıma kadar birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Başarı çalışma ile gelecektir. Birlik ve beraberlik içinde olmak bize yakışır diyerek, AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu anlatan Şafak; Partimiz 12 yıldır büyük başarılara imza attı. Son seçimde istediğimiz başarıyı gösteremedik. Ancak, iktidara en yakın parti gene biziz. Biz, elimizdeki gücün farkında olmalıyız. Değerli arkadaşlar, AK Parti varsa bizler varız. Geçtiğimiz seçimde, İlçemiz Gerede'de oy kaybı yaşamadık ama yine Ülkemizin istikrarı için hep birlikte çok çalışacağız. Allah, bizi birbirimizden ayırmasın. Birlik ve beraberlik içinde çok çalışalım” dedi.

AK Partinin başarısı için, herkese görev düştüğünü anlatan Şafak, Burada ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kollarımıza büyük görevler düşüyor. Arkadaşlarımız söylenmesi gerekenleri söyledi. AK Parti bu ülkenin gülen yüzüydü. 1 Kasımda daha çok çalışmalıyız İnşallah bu seçimden kuvvetlenerek çıkacağız. Gerede'deki bu coşku bizi sevindirdi. Kimse kimseyi suçlamadan el birliğiyle çalışmalıyız. Birinci önceliğimiz davamıza sahip çıkmak olmalı. İnşallah, 1 Kasım'da zafer gene bizim olacaktır. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı sonrasında Başkan Şafak; Önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de bizleri desteğini esirgemeyerek her zaman yanımızda olan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, mahalle ve köy muhtarlarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından bazı partililer görüşlerini dile getirerek toplantı sona erdi. Haber Merkezi