GEREDE POLİSİ TECAVÜZCÜYÜ YAKALADI!

Gerede'de bir markete girerek küçük yaşta bir kız çocuğunu silah zoruyla alıkoymak isteyen E.K. isimli şahıs, olay yerinden kaçmasının ardından kısa bir süre içerisinde Gerede polisi tarafından silahıyla birlikte yakalandı. Gerede'ye gelmeden önce Ankara'dan bir araç gasp edip, bir kadını kaçırarak tecavüz ettiği öğrenilen şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz haftanın son gününde Gerede'de alışık olunmayan bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gerede'de bir markete giren 21 yaşındaki E. K. isimli şahıs, markette çalışan küçük yaşta bir kız çocuğunu silah zoruyla alıkoymak istedi. Bu sırada işyeri yetkilisinin markete girmesi üzerine olay yerinden hızla kaçan şahıs, Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde kısa süre içerisinde yakayı ele verdi.

ARAÇ GASP ETMİŞ VE BİR KADINA TECAVÜZ ETMİŞ!

Silahıyla birlikte yakalanan şahsın, parmak izinin alınmasının ardından bir başka olayla da ilişkisi olduğu anlaşıldı. Şahsın, Cumartesi günü Ankara'da bir araç gasp ederek, bir parka gittiği ve park içerisinde oturan bir kadını silah zoruyla kaçırarak Ankara-Gerede arasında tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Emniyet birimleri tarafından gerekli tahkikatların yapılmasının ardından adliyeye çıkartılan E.K. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Aynı zamanda asker kaçağı olan E. K.'nin, Gerede'de hiç kimseye zarar veremeden yakalanmış olması Gerede'de yaşayan insanlara rahat bir nefes aldırırken, tehlikeli şahsın daha önce karıştığı başka bir olay ya da olayların olup olmadığı araştırılıyor.