Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi projesi kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenci meclisi başkanlığı seçimleri ilçemiz Gerede'de yapıldı.

Gerede'de bulunan okullarda yapılan seçim sonucunda belirlenen okul meclisi başkanları ilçe öğrenci meclisi başkanını da seçtiler. Gerede'de bulunan okulların meclis başkanı bu yılda Gerede Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Harun Turunç seçilerek 2. yılında da başkan olmaya hak kazandı.Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı'da Turunç'a sosyal medya üzerinden tebriklerini iletti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi projesi kapsamında öğrenci meclisi başkanlığı seçimleri yapıldı.İlçede bulunan okullarda okul meclisi başkanlığı seçimleri yapıldı. Okul öğrenci meclisi başkanının seçilmesi için ilçede bulunan tüm okullarda seçim yapıldı. Okul öğrenci meclisi başkanı olmak için seçimlerde aday olan öğrenciler, kendilerini tanıtıp propaganda yaptılar. Okullarda çıkan adaylar arasında her okulda okul meclisi başkanı seçildi. Okul meclisi başkanları seçiminden sonra ilçede bulunan okullarda okul meclisi başkanı seçilen öğrenciler arasında bir seçim yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Gerede Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Harun Turunç, ilçeyi temsilen Bolu'da yapılacak öğrenci meclisi başkanlığı seçimlerine katılacak.

Konu ile ilgili Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı şu ifadelere yer verdi: Her yıl demokrasi eğitimi çerçevesinde yapılan öğrenci temsilcisi seçimleri bu yıl da yapıldı. Gerede Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Harun Turunç, ilçeyi temsilen Bolu'da yapılacak öğrenci meclisi başkanlığı seçimlerine katılacak. Harun Turunç'un bütün öğrencileri layıkıyla temsil edeceğine inanıyorum, bu başarısından dolayı öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi. Gerede Medya Takip