Doğup büyüdüğü Gerede ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Fehmi Küpçü'yü Gerede halkı bir kez daha bağrına bastı.

TBMM Divan Kâtip Üyesi ve AK Parti Bolu 2'nci Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına doğup büyüdüğü Gerede ilçesinde devam etti.

Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Ali Şafak ve çok sayıda partilinin destek verdiği çalışmalarda, ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Gün boyu süren çalışmalarda Küpçü, halktan büyük ilgi gördü.

“BİZ İNANDIK, MİLLETİMİZDE İNANIYOR”

Gerede halkının her zaman AK Parti'nin yanında olduğunu belirten Küpçü, 1 Kasım'da da Gerede halkının gerekeni yapacağına inandığını söyledi. Küpçü, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde hem Bolumuza hem de Gerede ve diğer ilçelerimize yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Geredeli vatandaşlarımızın şahsıma ve partimize gösterdiği ilgi ve sevginin her zaman karşılığını vermeye çalıştım. Ülkemiz üzerinde oynan oyunları gören vatandaşlarımız, AK Parti olmadan ülkenin refaha kavuşamayacağının da farkında. Ülkede istikrarın olması gerektiğini her zaman dile getiriyoruz. Daha yapılması gereken çok işimiz var. Biz inandık, milletimizde inanıyor. Milletimizin desteği ve Allah'ın izniyle, inşallah 1 Kasım akşamı AK Partimiz tek başına iktidar olacak, Bolumuzdan da üç AK Partili vekil olarak Ankara'ya gideceğiz” diye konuştu. Haber Merkezi