Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Ankara'ya çıkarma yaparak bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Abdullah Güler ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak bakan yardımcılığına atanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'i ziyaret etti. Ziyarette Gerede'nin Sanayi Kavşağına alt geçitli yol yapılması talebinde bulunan heyet, Gerede'den geçmesi planlanan tren yolu ile ilgilide taleplerini ileterek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nın bir diğer ziyaret noktası ise Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz oldu. Yılmaz'a ilçemize cezaevi ve Beşiktaş Spor Kulubü Tesisleri'nin kazandırılmasında etkili rol oynadığı için teşekkür eden heyet ardından TAPDK Yüksek Kurul Üyesi Murat Doğanay'a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerine TBMM'inde devam eden heyet Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü'ye ve Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'a ziyaret gerçekleştirerek,Gerede'ye kazandırılan ve kazandırılması düşünülen projeler hakkında destek istediler.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler, ilçemiz esnaflarına daha iyi hizmet verebilmek adına başkente ziyaret gerçekleştirdik. Bu kapsamda ilçemizin değerli bürokratlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunma imkanına sahip olduk, bürokratlarımızda Gerede için ellerinden gelen desteği her zaman vermeye hazır olduklarını belirterek duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Gerede Medya Takip