Gerede Belediyesi Turizmde önceliği olan Esentepe Doğal Parkı ve Arkut Dağı Kayak Merkezi için özel broşürler hazırlayarak turizmcilerin dikkatini Gerede´ye çekecek.

Türkiye´deki turizmin güç kaynağı EMITT, 22–25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü´nde kapılarını 18. kez ziyaretçilere açıyor. Gerede'miz ise 2 ayrı stantta tanıtılacak. Gerede Belediyesi´nin üyesi olduğu BAKAB ve MARKA fuar alanından tanıtım için üyelerine standlar kiralayarak Belediyelere yer verdi. Gerede Belediyesi Turizmde önceliği olan Esentepe Doğal Parkı ve Arkut Dağı Kayak Merkezi için özel broşürler hazırlayarak turizmcilerin dikkatini Gerede´ye çekecek.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Kış ve Yaz Turizmimizi, Doğal Güzelliklerimizi tanıtma imkânımız olacak. Belediye olarak 3 personel görevlendirdik ve Geredemizi fuarda tanıtacaklar. Turizm Fuarının Ülkemize, İlimize ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 2015 tarihleri arasında TÜYAP'ta 18. kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT‘e, Gerede Belediyesi de katılıyor.

18. Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için 22 Ocak 2015 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açan TÜYAP fuarı, Gerede'yi ise 8'nci Salonda ağırlayacak. Şehir şehir Türkiye'yi temsil eden kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından pek çok ülkenin doğal, kültürel ve tarihî zenginliklerini çeşitli ürün ve hizmetleriyle tanıtacakları fuarda; Gerede Belediyesi de stant açarak ziyaretçileri ağırlayacak.

Gerede Belediyesi, Gerede için yeni hazırlanan tanıtım CD'sinin yansıra turizmde önceliği olan Esentepe Mesirelik Alanı ve Arkut Dağı Kayak Merkezi için de özel broşürler hazırlayarak, turizmcilerin dikkatini Gerede'ye çekecek. Ayrıca, ikramlık şak şak helvasının yer alacağı stantta Gerede Keşi, Deri Halı ve Deri Tablolar, Deri Kemer, Bakır El Yapımı Eşyalar da tanıtım için yer alacak. Haber Merkezi