Doktor yetersizliği nedeniyle zaman-zaman eleştiri oklarına hedef olan Gerede Devlet Hastanesi'ne yeni doktor atamaları yapılırken, hekim desteği ile hastane kadrosunun daha da güçleneceği ifade edildi.

Kamuoyunda doktor yetersizliği nedeniyle zaman-zaman eleştiri oklarına hedef olan Gerede Devlet Hastanesi'ne yeni doktor atamalarının yapıldığı öğrenildi. Gelişen Gerede ile beraber gelişen Gerede Devlet Hastanesi de dikkat çekiyor. 59'uncu dönem devlet hizmet yükümlüsü kurasında açılan kontenjanlara göre ilçemiz Gerede'de yeni görevlendirmelerden nasibini aldı. Önümüzdeki ay göreve başlayacakları öğrenilen görevlilerden, Gerede Devlet Hastanesine iki pratisyen tabip geleceği belirtildi.

Diğer yandan yakında hizmete girecek olan beş yataklı ikinci yoğun bakım ve palyatif bakım gibi birimlerin katılımı ile, özellikle yaşlı ve yatalak hastaların tanı -tedavi ve takiplerinde kolaylık sağlanacağı öğrenilen Gerede Devlet Hastanesi'ne getirilen hekim desteği ile kadrosunun daha da güçleneceği öğrenildi. Gerede'de ki hastaların Gerede dışına tedaviye gitmelerine olan gerekliliğin azalmasının yanı sıra sadece Gerede'den değil, çevre ilçelerden de hastaneye gelen sayısında artış olacağı ifade ediliyor.