Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmalarına Gerede ilçesinde devam etti.

İl Başkanı Mehmet Aydın, Milletvekili adayları Şükrü Gülez, Mihriban Yerlikaya, Metin Apaydın ve çok sayıda partilinin katıldığı seçim çalışmalarında Gerede'de MHP'lilere ilgi büyüktü.

Gerede'de esnafları ve vatandaşları ziyaret eden MHP'lilere 1 Kasım seçimlerinde destek sözü veren Geredeli vatandaşlar, bu seçime kadar sürekli Ak Partiye oy verdiklerini ama artık tercihlerini MHP'den yana kullanacaklarını dile getirdiler.

GEREDE SÜRPRİZ YAPACAK

MHP Milletvekili Şükrü Gülez burada yaptığı açıklamada; İlk kez Gerede'de bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılandık. Geredeli vatandaşlarımız bu zamana kadar yüksek destek verdikleri ve karşılığını görmedikleri Ak Parti'den bıkmış durumdalar. MHP'nin il genelindeki en büyük yükselişi Gerede'den yapacağına inanıyorum. Vatandaşlarımız bize bunun sözünü verdiler. İnşallah bizlerde onların bu teveccühüne layık olacağız ve bugüne kadar üvey evlat muamelesi görmüş Gerede için elimizden geleni yapacağız. Girdiğimiz her kapıda, sıktığımız her elde büyük bir sevgi gördük. Bu durum bizimde çalışma azmimizi artırdı. Ben tüm Geredeli vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BU KEZ OYLAR MHP'NİN

Gerede'de yapılan seçim çalışmalarından son derece memnun kaldığını belirten MHP'nin 2 sıra Milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya ise yaptığı açıklamada; Bugün Gerede bize gösterdi ki MHP adım adım iktidara gelmektedir. Gerede'de seçmeni milliyetçi vatanperver bir yapıya sahiptir. Ve artık Ak Parti iktidarın ülkeyi getirdiği noktayı çok iyi görmüşler. Selam verdiğimiz her vatandaşımız, ‘siz merak etmeyin bu kez oyumuz sizindir' diyerek bize söz verdiler. Bizlerde inşallah bu sözün altında kalmayacağız” dedi.

APAYDIN; ‘FEHMİ BEY İYİ TOP OYNAR'

MHP'nin Gerede bölgesi adayı Metin Apaydın ise; Yaklaşık 1 aydır Gerede'de yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bugüne kadar Geredeli vatandaşlarımız hep sırtı sıvazlandı ama iş yatırıma gelince sorun çözmeye gelince ortalıklarda kimseyi bulamadık. Fehmi Bey hafta sonları gelip halı sahalarda iyi futbol oynadı. Kahvehanelerde iyi muhabbet etti. Fakat ne zamanki deri işçilerimiz sorun yaşadı Ankara'dan Gerede'ye gelemedi. Gerede'nin suyu Ankara'ya tahsis edilirken sesini çıkartamadı. Artık Geredelilerin midesi tatlı sözlere tok. Gerede yatırım istiyor, iş istiyor. Ankara'da ki Geredeli bürokratlarımızda olmasa Gerede'ye yatırım gelmeyecek. Gerede inşallah bunların karşılığını 1 Kasım'da sandıkta verecektir ve Fehmi Bey'e sen gel halı sahada rahat rahat top oyna senin neyine vekillik diyecektir” cümlelerini kullandı. Haber Merkezi