Gerede Belediyesi'nin üstlendiği iftar yemeğinde belediye personeli ile protokol bir araya geldi.

Belediye, kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberliği temin etmek, kaynaşmayı sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen iftar programında buluştu. Esentepe Havuzlu Bahçe'de düzenlenen Gerede Belediyesi Geleneksel İftar Yemeğine; Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Ali Şafak, Meclis Üyeleri, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Güler, Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Göktaş, Ankara Altındağ Ak Parti İlçe Başkanı ve ailesi, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, belediye çalışanları, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

İftar yemeğinin bitiminde Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı selamlama konuşmasında, kurumlar arası kaynaşmanın dayanışmayı artıran iftar programını sürdürmeyi devam ettiklerini belirterek, Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda destek olan sivil toplum kuruluşlarına, mahalle muhtarlarına ve daire amirlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının son günlerine girdik. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtulmamıza vesile olan Ramazan ayını ilçemizde huzur içinde geçiriyoruz. Rabbim, tüm islam coğrafyasında da huzur içinde geçirmeyi nasip etsin. Ramazan ayında programlar yapmaya devam ediyoruz. Hayır severleri, ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyoruz. Buluşturmaya inşallah devam edeceğiz. Birlikte beraberlik içinde bayrama erişmeyi ve geçirmeyi rabbim nasip etsin” diye konuştu.

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, ramazan ayının başta Gerede'ye , Türkiye'ye birlik ve beraberlik getirmesini temenni etti. Ak Partiye genel seçimlerde verilen destekten dolayı teşekkür eden Küpçü, 07 Haziran 2015 seçimlerinde Gerede Türkiye genelindeki tüm ilçeler arasındaki 970 ilçe arasında AK Partimize en çok oy vererek 8. İlçe oldu. Ayrıca kendi seçmen oranındaki ilçeler arasında tüm Türkiye'de 1. olmuştur” diye konuştu.

Küpçü, Gerede Belediyesi'nin emniyetiyle sivil toplum kuruluşlarıyla Gerede'yi değiştirmeye dönüştürmeye devam ettiğini kaydederek, Değişmesine dönüşmesine emek verenlere ve destek olan halkımıza da yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Genel Seçimi hayırlısıyla bitirdiklerini hatırlatan Küpçü, İnşallah önümüzdeki günlerde hükümeti kuracağız. Milletimizin iradesine saygılıyız. Bu sonuçta da vardır bir hayır. Milletimize hizmet noktasında yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Davetlileri, Allar ve Gerede Belediyesi personellerinin karşıladığı organizasyonda, yemeğin ardından protokol ve davetliler arasında çay sohbetleri gerçekleştirildi. Haber Merkezi