Ali Ercoşkun partilileri ile birlikte daha önce Köroğlu Ünitesi'nde ziyaret ettiği Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Özmen'i bu kez Merkez Ünite'deki makamında ziyaret etti.
Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ziyaretlere devam ediyor. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Özmen'i makamında ziyaret eden Ercoşkun, genel sekreterlik uygulamasının sağlık alanına olumlu yansıdığını belirtti.
Murat Özmen'e görevinde başarılar dileyen Ali Ercoşkun, Genel Sekreterlik uygulamasından sonra Köroğlu Ünitesi'nde ziyarette bulunmuştuk ama genel sekreterimizi makamında da ziyaret etmek istedik. Allah utandırmasın. Bu uygulamanın olumlu sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Gerçekten ülkenin kaynaklarının çok daha verimli kullanılabilmesi, ülke genelinde ciddi bir memnuniyet konusu olan sağlık hizmetlerinin daha da iyi noktalara gelebilmesi amacıyla yapılan bu çalışmanın Bolu'da olduğu gibi diğer illerde de çok ciddi manada başarılı bir şekilde uygulandığını görmek mutluluk verici. İnşallah bu bayrak yarışı daha iyi noktalara taşınır. Hem de Bolu'da yaşayan sakinlere sağlık anlamındaki hizmetleri bir taraftan gerçekleşirken, bir taraftan da sağlık turizmi anlamında da Bolu'nun kaynaklarının Bolu'nun geleceğe olan katkıları noktasında iyi yere gelmesini temenni ediyoruz. Biz milletvekili olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.
Murat Özmen'de Bolu halkına layık olduğu hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirterek, Yeni yapılanma neticesinde halkımıza daha kaliteli, daha etkin ve daha verimli sağlık hizmeti sunabilmek için böyle bir yapılanmaya gidildi. İnşallah hep beraber bu sistemi daha da ileriye götüreceğiz. Bolu'da sağlık güzel. Biz hizmeti aldığımız yerden, bayrak yarışını daha ileriye taşıyacağız. Üzerimize düşen görevi layıkıyla yapıp halkımızın layık olduğu sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmaya çalışacağız” dedi.
Özmen, Sağlık Turizmi Derneği'nin kurulma aşamasında olduğunu ifade ederek şunları söyledi; Sağlık turizminin Bolu'da öncelikli olarak uygulanması gereken bir faaliyet alanı olduğunu düşünüyorum. Bunun için Valilik düzeyinde bir toplantı yapıldı. Sağlık Turizmi Derneği'nin kurulma aşamasına başladık. Bundan sonraki dönemde de Bakanlık ve Sağlık Turizm Daire Başkanlığı ile koordineli olarak Bolu'nun tanıtımı için çalışmalar yürütülüyor. Böylece daha etkili bir tanıtım sağlanarak yurt dışından özellikle fizik tedavi ile ağız ve diş sağlığı ile ilgili yabancı turistleri de Bolu'da ağırlamak istiyoruz.”