İlimizde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne getirilen Dr. Metin Tahaoğlu ile İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Abdullah Danışman ve Yönetici Başhekim Doç. Dr. Kamil Gürel, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ettiler.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne getirilen Dr. Metin Tahaoğlu ile İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Abdullah Danışman ve Yönetici Başhekim Doç. Dr. Kamil Gürel'i makamında ağırladı.

Ziyarette Kamu Hastaneler Birliğinin çalışma ve projeleri hakkında bilgiler alan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, yeni görevlerinde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Tahaoğlu ve ekibine teşekkür etti. Yaptıkları işin direkt insan yaşamı ile ilgili olduğunu, sorumluluklarının büyük olduğunu ifade eden Vali Zahteroğulları, bu ekibe güvendiğini ve insanlarımıza sağlık hizmetini en iyi şekilde sunacaklarını söyledi. Görüşmede ayrıca, hastanelerin planlanması, yeni yapılması düşünülen bölge hastanesi ve afiliasyondan kaynaklanan sorunlar görüşüldü. Haber Merkezi