Bolu Orman Bölge Müdürlüğümüzün değişik kademelerinde uzun yıllar görev yapan ve son olarak Personel Şube Müdürlüğü görevini yürütmekte iken Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine naklen atanan Fevzi Dönmez, Bölge Müdürü Yusuf Şahin ve Bölge Müdür Yardımcıları tarafından uğurlandı.
Bolu Orman Bölge Müdürlüğümüz Kıbrıscık Orman İşletme Müdürlüğünde mevsimlik işçi, muhasebe memuru ve sayman olarak görev yapan Fevzi Dönmez, 07 Mart 2003 tarihinden itibaren Bolu Orman Bölge Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü görevine başlayarak halen aynı yerde Personel Şube Müdürü olarak görev yapmakta idi. Orman Genel Müdürlüğünün muhasebe ve personel konuları ile ilgili düzenlemiş olduğu hizmet içi eğitimlere katılarak zaman zaman da eğitici olarak görev alan Şube Müdürü Fevzi Dönmez, yurt dışı teknik gezi ve eğitim programlarına da iştirak etti.
Müdürlükde ki başarılı çalışmaları, örnek kişiliği, çalışkanlığı ile takdir kazanan Şube Müdürü Fevzi Dönmez'e hizmetlerindeki katkılarından dolayı teşekkürlerini ifade eden Bölge Müdürü Yusuf Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde başarılarının devamını diledi.