Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen, hastane ziyaretlerine devam ediyor.
Ziyaretler esnasında hastanedeki son gelişmeler hakkında bilgi alan Özmen, çalışan memnuniyetinin artırılması amacıyla yapılan ziyaretlerde sağlık çalışanlarının istek ve dileklerini de dinledi.
Gerede Devlet Hastanesi'nde personel ile buluşma toplantısına Genel Sekreter Dr. Murat Özmen ve İdari Hizmetler Başkanı Uğur Pay katılarak, personelin görüş, öneri ve isteklerini dinlediler. Burada personelle buluşma toplantılarının iki ay da bir yapılarak, sağlık çalışanlarının motivasyonunun yükseltilmesine önem verileceği açıklandı.
Çalışanların memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirten Genel Sekreter Murat Özmen, önceliklerinin kaliteli sağlık hizmeti sunmak, bu hizmeti sunarken de sağlık çalışanlarının memnuniyet oranlarının en üst seviyelerde tutulması gerektiğini, çalışan personelin memnun olduğu sürece hizmet sunumunda yaşanan aksaklıkların en alt seviyelere ineceğini, bunun da vatandaşlara verilen hizmete yansıyacağını ifade ederek, sağlık personellerinin fikirlerini önemsediklerini ve kıymet verdiklerini söyledi.