Haber: Elif ERDOĞAN

Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve göreve yeni başlayan sözleşmeli orman mühendisi ve orman muhafaza memurlarının göreve hazırlanmaları amacıyla düzenlenen ‘Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi’ne katılmak üzere Bolu’ya geldi. İlk olarak Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı’yı makamında ziyaret eden ve Bolu’daki ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi alan Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya daha sonra ‘Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi’ne katılmak üzere Bilsem Konferans salonuna geçti.

Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya burada, göreve yeni başlayan orman mühendisi ve orman muhafaza memurların hayırlı olması temennisinde bulunarak, meslek hayatlarında dikkat etmeleri gereken konularda kendi tecrübelerinden de örnek vererek uyarılarda bulundu.

Eğitimin bitiminde gençlerle kısa bir sohbet etme imkânı da bulan Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya başarılı çalışmalarından dolayı Bölge Müdürü Şaban Bıyıkı’ya teşekkür ederek iyi niyet dileklerinin ardından Bolu’dan ayrıldı.