Mustafa Kemal Atatürk'ün bundan 87 yıl önce Türk gençliğine öğüt olarak kaleme aldığı Gençliğe Hitabe'nin yıldönümünde ADD Gençliği hitabeyi bir kez daha dile getirdi. Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı Doğa Başaran Bizlere en kıymetli hazine olarak emanet edilen Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza kadar yılmaz bekçileriyiz” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı Doğa Başaran tarafından ADD Bolu Şubesi'nde seslendirilen Gençliğe Hitabe, bir kez daha Atatürk'ün ne denli büyük bir lider olduğunu gözler önüne serdi. Bundan 87 yıl önce gençlere öğüt olarak Mustafa Kemal Atatürk tarafından kaleme alınan Gençliğe Hitabe, bugün gençlere yol gösteren bir ışık olarak onlara rehberlik ediyor. ADD Bolu Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Doğa Başaran Gençliğe Hitabeyi seslendirdikten sonra yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BEKÇİLERİYİZ”

“Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün biz gençlere bir öğüt olarak kaleme aldığı gençliğe hitabenin 87. yılındayız. Bizlere en kıymetli hazine olarak emanet edilen Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza kadar yılmaz bekçileriyiz. Günümüzde cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün heykellerinin yakılıp yıkıldığı, bayrağımızın indirildiği, laik demokratik cumhuriyetimizin değerlerine ve Atatürk devrimlerine karşı yapılan çirkin saldırılara karşı cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olan biz Türk gençliğine düşen vazife gençliğe hitabeyi bugün daha yüksek sesle okumak ve anlamaktır”

ADD Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz de Mustafa Kemal'in bir asır sonrasını görüp, kaleme alarak gençlere öğütte bulunduğunu belirtti ve Atatürk'ün büyük bir lider olduğunun altını çizdi.