Mudurnu'nun Dolayüz Köyü gençlerinin düzenlediği gecede, köyün ihtiyaçları olduğu ve bu ihtiyaçların giderilmesi talebinin gündeme gelmesi yetkilileri harekete geçirdi. Vali İbrahim Özçimen, verdiği talimatla bu isteklerin yerine getirilmesini istemişti. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman'da yaptığı açıklama ile adı geçen köye bu zamana kadar yapılan yatırımları açıkladı.
Köy gençlerinin düzenlediği gece ile adını duyuran Mudurnu'nun Dolayüz Köyü, son günlerin tartışma konusu oldu. Köy gençlerinin ‘İhtiyaçlarımız var' diyerek köylerinin suyu, yolu olmadığını belirtince Vali İbrahim Özçimen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Akduman'ı arayarak durumun öğrenilmesi ve gereken ne ise yapılmasını istedi. Bunun üzerine araştırma yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, söz konusu köye yapılan yatırımları açıkladı.
Akduman, Mudurnu Dolayüz Köyü Mudurnu merkeze 5 kilometre uzaklıktadır. 2006 yılında köy yolu 5.2 kilometre olarak 116 bin TL'ye asfalt yapılmıştır. Yine Dolayüz Muhtarlığına Özel İdare kaynaklarından 2006 ile 2012 yılları arasında köy konağı, içme suyu, menfez, kanalizasyon, sondaj etüdü ve sondaj için toplam 22 bin 348 TL yardım yapılmıştır. Yine içme suyu hattı yapımı için 1300 metre boru yardımı yapılmıştır. 2012 yılında Köy-Des projesi çerçevesinde 3.8 kilometre yol için 259 bin 650 TL harcanarak sıcak asfalt yapımı tamamlanmıştır. Mudurnu Dolayüz Köyü'nde yol ve içme suyu açısından ciddi bir sıkıntı bulunmamaktadır ” diye konuştu.