Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, yerel seçim çalışmalarına Yaşamkent ve Umutkent Mahallelerinde devam etti.
Beraberindeki grupla birlikte seçim çalışmalarını Kalıcı Konutlar bölgesinde sürdüren Şükrü Gülez, Yaşamkent ve Umutkent Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara görüşerek sorunlarını dinledi. Ziyaretler sırasında vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun olduğunu dile getiren Gülez, özellikle gençlerin ve bayanların MHP'ye gösterdikleri sevginin kendisini son derece mutlu ettiğini dile getirdi.
Gelecek adına ümitliyiz
Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez; Ziyaretlerimiz sırasında özellikle gençler ve bayanlardan gördüğümüz sevgi ve ilgi beni çok mutlu ediyor. Bu ülkenin ve Bolu'nun geleceğini emanet edeceğimiz gençleri bu bilinçte görmek gelecek adına umutlarımızı artırıyor. Birçok genç arkadaşımız bu seçimde ilk kez oy kullanacaklarını ve bu oyun MHP'ye olacağını söylüyor. Onlara bu güveni veren teşkilatımı da kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
30 Mart'ta her şey değişecek
Kalıcı Konutlar bölgesinin de Bolu'nun diğer mahalleleri gibi belediyeden yeterli hizmeti alamadığını söyleyen Şükrü Gülez; Bu bölgede hızla ilerleyen bir inşaat sektörü var. İnsanlar ikamet için bu bölgeyi seçiyorlar. Hızla ilerleyen bu nüfusa karşı belediye hizmet vermekte yetersiz kalıyor. Birçok yeni yapılan binaya insanlar oturmaya başlamış ama evlerine gidecekleri yolları yok. Vatandaşlar çamur içerisindeki yollardan evlerine gidiyorlar. Kaldırımlarda aynı durumda. Bir yere imar verip inşaat yapılmasına müsaade ediyorsan belediye olarak kendi görevlerini de yerine getirmek zorundasın. İnşallah 30 Mart sonrası MHP Belediyeciliği ile vatandaşlarımız bu sıkıntılardan kurtulacaktır” cümlelerini kullandı.
Halkımız hakkı olanı alacak
Vatandaşların hakkından fazlasını istemediğini dile getiren Gülez; Halkımız hakkı olanını istiyor. Yani bizim yolumuzu, kaldırımlarımızı yapın diyor. Evimizde su aksın diyor. Çöpümüzü toplayın, caddelerimizi temizleyin diyor. Bunlar zaten Belediyenin aslı görevleri. Bu aslı görevlerini dahi yerine getiremeyen bir belediye ne yapıyor diye düşünmek gerekir. Biz bunlar için halkımıza söz vermeyi dahi ayıp sayarız. Çünkü bu zaten görevimiz, yolları, kaldırımları yapmak, caddeleri temizlemek bunlar belediyenin zorunlu olarak yerine getirmesi gereken sorumluluklar. Biz Bolu'da ki tüm halkımıza daha müreffeh bir yaşam vaat ediyoruz. Parklarıyla, bahçeleriyle, sosyal tesisleriyle her alanda yaşanılabilir bir Bolu oluşturacağız” dedi.