Genç oyuncular yeni imajları ile dikkat çektiler. Boluspor futbol takımının yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, kampında en dikkat çekici oyuncuları olan genç oyuncular antrenmanlardaki performansları ile göz doldurmaya devam ederlerken saçlarından oldular.
Bu sezon alt yapıdan çıkarılan 9 oyuncu ile kampa başlayan ekibimizde, genç oyuncular kampın ikinci haftasında kaptan Serdar Kulbilge'nin gazabına uğradılar.
Kampta çalışkanlıkları ile bilinen Oltan, Emre Kılınç, Fatih, Emre Taşkoparan, Cenk Özbey, Orhun, Doğancan, Yağızcan ve Hakan Yüce'nin saçları sıfıra vuruldu. Futbolculuk yaşamlarında daha yolun başında olan genç oyuncularımız abileri tarafından hem çok seviliyorlar, hem de eşek şakalarına maruz kalıyorlar.
Geçtiğimiz günlerde antrenman öncesi genç oyuncular saçlarını kestirsin diye esprili takılan kaptan Serdar Kulbilge'nin bu sözlerinin ardından, diğer kaleci Burak ise pazar günü tüm gençleri toplayıp ‘bu bir emirdir' diye şakayı eşek şakasına çevirip, tüm genç oyuncuların saçlarını sıfıra keserek yeni imajlarını belirlemiş.
Kampta bulunan 9 oyuncunun saçı sıfıra vurulmasının ardından pazar akşamı antrenmana çıkan genç oyuncularımız, hiç kimse tarafından tanınamadı.