Lige verilen milli takım arası sonrası Boluspor'da çalışmalar devam ediyor. Boluspor Teknik Direktör Reha Erginer, alt yapıdan yetişen Ömer Çetin Baş ile Emrullah Yıldırım'ı A takım kadrosuna alıp hem antrenmanlarda yakından ilgilendi hem de Karademir Karabükspor ile oynanan hazırlık maçı kadrosuna aldı. Hazırlık maçında Ömer Çetinbaş 81'inci dakikada oyuna dahil oldu.

Haber Merkezi

A TAKIMA DAVET EDİLDİLER

Alt yapılarda uzun yıllar eğitim aldıktan sonra dikkatleri üzerine çeken iki genç oyuncu A takım çalışmalarına bu hafta katıldı. Lige verilen aradan dolayı daha önceki yıllarda profesyonel olan Emrullah Yıldırım ile profesyonelliğe yakın olan Ömer Çetinbaş teknik direktör Reha Erginer tarafından A takıma davet edildi.

ÖMER ÇETİNBAŞ PROFESYONELLİĞE YAKIN

Geçtiğimiz sezonlarda alt yapıya gelerek performansları ile ilerisi için ışık veren Emrullah Yıldırım ile Ömer Çetinbaş bu hafta yapılan çalışmaların ardından A takımla ile birlikte Karademir Karabükspor hazırlık karşılaşmasına gitti. Emrullah Yıldırım, geçtiğimiz sezonlarda Profesyonel olurken Ömer Çetinbaş ile profesyonelliğe yakın olarak görünüyor.

SONRADAN OYUNA DAHİL OLDU

Orta saha oyuncusu Emrullah gelecek yıllarda kırmızı beyazlı formayı giymeye hazırlanırken kırmızı beyazlılar gol yollarındaki sorunları da Ömer Çetinbaş ile çözmeye çalışıyor. 1996 doğumlu genç oyuncu güçlü fiziğinin yanı sıra uzun boyu ile dikkat çekiyor. Genç oyuncu, golcülüğü ile de rakiplerin korkulu rüyası oluyor. Her iki oyuncu da alt yapıda gösterdikleri sabır ve çalışmayla merdivenleri bir bir çıkıyor. Teknik direktör Reha Erginer, Kardemir Karabükspor maçında 81'inci dakikada Ömer Çetinbaş'a şans verirken, Emrullah Yıldırım'da 88'inci dakikada oyuna dahil oldu.