Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve 81 ilden grupların yarıştığı Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması'nda Bolu'da temsil ediliyor.
Vodafone Freezone tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Liselerarası Müzik Yarışması'nda Bolu'yu İzzet Baysal Anadolu Lisesi öğrencilerinin kurduğu ‘İBAL' isimli grup temsil ediyor. Facebook üzerinden oylamanın devam ettiği yarışmada gençler yarı finale kalabilmek için memleketlerinden oy bekliyorlar…
Bu yıl 16.'sı düzenlenen ve 81 ilden grupların yarıştığı Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması'nda Bolu'da temsil ediliyor. Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan ‘İBAL' isimli müzik grubu geçtiğimiz hafta Ankara'da performansını sergiledi ve büyük beğeni topladı. Yurdun dört bir köşesin-den liselerin katıldığı yarışmada şimdi yarı final heyecanı yaşanıyor.
‘İBAL' grubu Bolululardan yeterli oy desteğini alabilirse yarı finale kalacak. Herkesin facebook üzerinden sadece bir oy hakkı bulunan yarışmada gençlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Şimdi Boluluların gruba verecekleri destek bekleniyor.
Oy Vermek isteyenler için link
http://www.vodafonefreezone.com/LiseninYildizi/Detail.aspx?ContesterID=151