Boluspor'u oluşturan genç yöneticiler, futbolcuların alacaklarını ödedi. Kulübün içerisinde bulunduğu maddi sıkıntıyı bilerek göreve talip olan Savak Abak ve yönetimi, 1 milyon 100 bin TL ödeme yaptı.
Yeni yönetim işe hızlı başladı. Görevi bırakan Başkan ve yönetim kurulunun ardından yapılan kongre ile göreve gelen Başkan Savaş Abak ve ekibinin boş saatleri bulunmuyor. Eski başkan döneminden ve geçtiğimiz sezondan bugüne alacakları olan futbolculara ödemeleri yapıldı.
Kongre yapılmadan yeni yıl ile birlikte kırmızı beyazlı oyunculara ödenmesi gereken miktar kamuoyunda birçok kez gündem oluştururken, ödenmesi gereken miktarda kırmızı beyazlı oyunculara ödendiği gelen bilgiler arasında yer aldı.
Başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu ilk iş olarak Antalya Belek'de kamp yapan Boluspor'u ziyaret edip oyuncuları ile bir araya gelmişti. Yapılan toplantıda geçtiğimiz aylardan kalan maç başları konusunda ödeme yapılacağı söyleyen Başkan Abak, başarı için her şey yapılacak biz bunun için buraya geldik mesajlarını oyuncularına ilettiği söylendi.
Futbolculara verilen sözlerini yerine getirmek için harekete geçen Boluspor yönetimi kendisi arasında topladığı parayı futbolcuların alacaklarına karşılık kulübe verdi.