Boluspor'un yeni transferi Yusuf Emre Gültekin' için futbol şubesi sorumlu yardımcısı Kaan Semercioğlu sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Kamu oyunda yeni transfer Yusuf Emre Gültekin santrafor olduğuna dair çıkan haberlerin ardından Semercoğlu genç oyuncunun orta saha oyuncusu olduğunu açıkladı.

Haber; Fahri GÜNDÜZ

Boluspor, Gençlerbirliği'nden orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin'i kiralarken genç oyuncunun mevkisi yönünde de futbol şube sorumlu yardımcısı Kaan Semercioğlu'da oyuncunun mevkisi yönünde çıkan haberlere sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: Bu gün yerel medyada gördüğüm kadarıyla yeni transferimiz Yusuf emre Gültekin hakkında çıkan golcü transferi olarak lanse edilmiş. Belirtmek isterim ki Yusuf Emre kardeşimiz yazıldığı gibi forvet oyuncusu değil, merkez orta saha futbolcusudur. Örnek vermek gerekirse Soner Aydoğdu, Selçuk İnan gibi oyunu iki yönlü oynayabilen ama daha çok ofans ağırlıklı bir futbolcudur.

Yusuf Emre geçen sene Hacettepe'de asıl mevkisi olan orta sahada oynamıştır. Ayrıca Hacettepe'nin forvetinde geçmiş yıllardan tanıdığımız Atabey Çicek oynamıştır. Taraftarları bilgilendirmek için böyle bir açıklamayı yapıyorum. Lütfen biraz daha dikkatli olalım. Genç kardeşlerimizin üzerinde farklı şekilde baskı ve algı oluşturmayalım.”