Genç Memur-Sen Bolu İl Teşkilatı, AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları'nı ziyaret etti.
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde yeni oluşan Genç Memur-Sen Bolu İl Teşkilatı, AK Parti İl Gençlik Kollarını ziyaret etti. İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarete, Genç Memur-Sen Bolu İl Başkanı Yusuf Öcel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyarette, 35 yaşı aşmamış Memur-Sen üyelerini bir araya getirilerek yeni bir teşkilatlanmaya gittiklerini ifade eden Genç Memur-Sen Bolu İl Başkanı Yusuf Öcel, Teşkilatımız yeni bir oluşum olup, 35 yaş ve altındaki genç üyelerden oluşuyor. Biz gençler Memur-Sen üyeleri olarak örnek olabilecek başarılı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bugünde sizleri ziyaret ederek hem tanışmış olduk, hem de teşkilatlanmamızı ve yönetim kurulumuzun üstlendiği faaliyetleri sizlere aktarmış olduk. Misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ederim” diye konuştu.
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ise, Genç Memur-Sen Bolu İl Başkanı Yusuf Öcel ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.