İlimizde son dönemlerde turizmde yaptığı tur organizasyonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Tahta Bavul Turizm Ajentası, Nike Premier Cup 2014 şampiyonasında Boluspor U15 takımının organizasyonunda da dikkat çekti.
Nike Premier Cup 2014 şampiyonası için Boluspor U15 takımının Avusturya Viyana seyahatinde organizasyon sorumlusu olan Tahta Bavul Turizm Ajentası sahibi Fırat Oktar, kırmızı beyazlılarla yakından ilgilendi. Bolu'da son dönemde Avrupa'ya yaptığı tur organizasyonları ile dikkatleri üzerine çeken Fırat Oktar, Boluspor U15 takımının bir dakika bile yalnız bırakmadı. Kırmız beyazlı oyuncuların her şeyleri ile ilgilenen Fırat Oktar, Viyana şehrinin tarihi yerlerini de gezdirerek oyunculara bilgi verdi.
Genç işadamı Fırat Oktar, Güzel bir şampiyona oldu. Oyuncularımızın mücadelesi herkesin dikkatini çekti. Bizler onların mücadelesini görünce yabancı Scuot'larda bizlere takımımız hakkında güzel bilgiler verdiler. Bize gelen iyi olumlu görüşleri oyuncularımız hakkında söyledikleri bilgileri hocalarımıza aktardık. Her şeye rağmen güzel bilgiler almak ve ülkemize dönmek bizi mutlu etti” dedi.