Boluspor Basketbol alt yapısında çalışmalar devam ediyor. Kırmızı beyazlılarda Bolu'da tüm yaş gruplarında hedef şampiyonluk. Bolu dışında da programlı çalışmanın etkisiyle beklenen başarılar yakalanmaya başladı. Yamaner Kuyumculukta altyapıdaki basketbolculara destek amaçlı birer tane kol saatiyle ödüllendirdi. Ödül töreninde Boluspor Basketbol Şube yürütme kurulu üyeleri, Boluspor başkan yardımcısı Fatih Yamaner, Altyapı Antrenörü Volkan Bayır ve alt yapı sporcuları yer aldı.
Ödül töreninin ardından Boluspor Basketbol Şube Sorumlusu ve Boluspor Başkan Yardımcısı Fatih Yamaner, Yamaner Kuyumculuk sahibi Çağlar Yamaner, Altyapı antrenörü Volkan Bayır, Bolusporlu basketbolcu Yunus Emre Şahin ve alt yapı oyuncuları açıklamalarda bulundu.
“ARMA İLE MÜCADELE ETMEK, EMEK VERMEK ÇOK FARKLI”
Boluspor Başkan Yardımcısı Fatih Yamaner yaptığı açıklamada, Öncelikle sizlere başarılarınızdan ve emeklerinizden dolayı Basketbol şube yürütme kurulu ve Boluspor yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyoruz. Şunun da farkında olmanızı istiyoruz. Şuan Türkiye'nin gündeminde olduğu gibi, ilimizin gündeminde de futbol var. Ama Boluspor kapılarını bu sene sadece futbola değil 5-6 tane daha branşa açtı. Spor kulübü olmak için büyük adımlar attı. Basketbol Takımımızın göğsünde, sırtında ve şortunda reklam yok. Arma ile mücadele etmek, emek vermek çok farklı. Bence doğru yerdesiniz” dedi.
“A TAKIMDA OYNAYACAK OYUNCULAR YETİŞTİRMEK HEDEFİMİZ”
Boluspor Altyapı antrenörü Volkan Bayır ise şunları dile getirdi: Boluspor A takımıyla birlikte küçük, yıldızlar ve genç takımıyla da mücadelesine devam ediyor. Bolu'da tüm branşlarda birinci oldu. Bu başarıların karşılığı olarak ta Fatih başkanımız çocuklara küçük bir jest yapıp onlara hediyeler verdi. Bolu'daki sezonumuzu kapattık. Başarılarımıza devam ediyoruz. Boluspor Basketbol takımı olarak yazın da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Alt yapıdaki kardeşlerimizden de A takımda oynayacak oyuncular yetiştirmek hedefimiz” ifadlerini kullandı.
“BEN BU ALTYAPIDAN ÇIKTIM”
Bolusporlu basketbolcu Yunus Emre Şahin ise şunları aktardı:“3 senedir Volkan hocam, Ahmet hocam ile birlikte çalışmaktayım. Bu seneler bazında Boluspor kulübünden maddi manevi büyük destekler alıyoruz. Güzel sonuçlar elde ediyoruz. A takımda da hocamın verdiği süreleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Ben bu altyapıdan çıktım. Çok çalışma ile bu noktalara geliniyor. Antrenörümüzün direktifleriyle başarılı oluyoruz” dedi.
“GELECEĞİN BOLUSPOR'UNU TEMSİL EDECEKLER”
Gençlerin gelecek yıllarda Boluspor'un kadrosunu oluşturacağını belirten Yamaner Kuyumculuk sahibi Çağlar Yamaner ise, Boluspor şehrimizin göz bebeği. Bütün arkadaşlarımız özveriyle çalışıyorlar. Bu altyapıdaki basketbol'daki kardeşlerimizde geleceğin Boluspor'unu temsil edecekler. Hep birlikte gururlanacağız. Onlarında bu sene çok başarılı olduklarını öğrendik. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorileri var. Onlarında başarılarını bizlerde ödüllendirmek istedik. Yamaner kuyumculuk olarak. Bundan sonraki yaşamlarında ve spor hayatlarında bu genç kardeşlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.