Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel teşkilat çalışmalarına hızlı başladı. Sönmezel, ilk olarak İlçe Gençlik Kolları Başkanlarını Mudurnu'da toplayarak istişarelerde bulundu.
İl Başkanlığı görevine 12 Şubatta Genel Merkez tarafından atanan Taha Furkan Sönmezel teşkilat çalışmalarına start verdi. Taşkesti Beldesindeki Sarot Termal Kaplıca tesislerinde Mudurnu İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıyla bir araya gelen Sönmezel toplantı ile bilgiler verdi.
Sönmezel; Bugün İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek Gençlik Kollarımızın daha verimli bir hale gelmesi için fikir alışverişinde bulunduk. Teşkilat yapısı hakkında bilgiler verdik. Bilindiği üzere yaklaşık bir yıl sonra yerel seçimler olacaktır. Bu seçimler öncesinde yeni yapılanmamızla çok daha dinamik çok daha güçlü bir Ak gençlik oluşturacağımızdan eminim” dedi.
Ayrıca Mudurnu'da da güçlü bir teşkilat olduğunu vurgulayan Sönmezel AK Parti, Gerek İl teşkilatlarımız, gerek Milletvekillerimiz gerekse de Mudurnu teşkilatımızın özverili çalışmaları sonucu bir yıl sonra bütün seçim bölgelerinde olduğu gibi tekrar Mudurnu'da da zaferle çıkacaktır, ben bu ruhu Mudurnu'da görüyorum” diyerek 2014 yerel seçimlerinde Mudurnu'da tekrar AK Parti bayrağı dikeceklerine inandığını ifade etti.
Toplantının ardından Sönmezel, Mudurnu İlçe gençlik Kolları Başkanı Murat Dereli ve yönetimine teşekkür ederek ayrıldı.