Antalya Altın Kep Yarışması'nda Genç Aşçılar kategorisinde ikincilik kupası ve 11. Uluslararası Gastronomi Yarışması'nda 20 ödül birden kazanan İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu'nu ziyaret etti.
İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmeni Ayhan Kural eşliğinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu'nu makamında ziyaret eden 11. ve 12. sınıf öğrencileri Mehmet Cihan Yılmaz, Anıl Yenişen ve Onur Yardım, 23 Ocak'ta Antalya'da gerçekleştirilen Altın Kep Yarışması'nda kazandıkları ikincilik kupasının ve 11. Uluslararası Gastronomi Yarışması'nda elde ettikleri başarının sevincini Başkan Emin Semercioğlu ile paylaştı.
Başkan Emin Semercioğlu'na bilgiler veren öğretmen Ayhan Kural, Antalya'da gerçekleştirilen Altın Kep Yarışması'nın 18-24 yaş grubunu kapsayan Genç Aşçılar kategorisinde öğrencilerinin yarıştıklarını ve öğrencilerin yanı sıra turizm sektöründe çalışmakta olan kişilerin de katılımıyla düzenlenen yarışmada okul öğrencilerinin büyük bir başarı elde ederek İlimize ikincilik kupasını kazandırdıklarını dile getirdi. Kural, 22 ülkeden çok sayıda yarışmacının katılımıyla İstanbul TÜYAP'ta yapılan 11. Uluslararası Gastronomi Yarışması'nda ise okullarının yine üstün bir başarı göstererek İlimize 3 gümüş, 10 bronz madalya ve 7 merit kazandırdıklarını kaydetti. Ayhan Kural ayrıca, 21 Şubat 2013 Perşembe günü yapılacak olan ödül töreni etkinliğine Emin Semercioğlu'nu davet etti.
Bolu'nun en önemli marka değerlerinden birisi olan aşçılık kültürümüzün bu genç ve başarılı öğrencilerin ellerinde gelecek nesillere taşınacağını söyleyen Emin Semercioğlu, elde ettikleri başarılardan dolayı öğrencileri kutlayarak kendilerine her koşulda destek olmaya devam edeceklerini bildirdi ve İlimizi gururlandıran başarılarının artarak devamını diledi.