Gerede'de 12 yıldır hizmet veren Güven Gelinlik, 2015 yılında başlayan yeni kampanyasıyla gelinlik alana yada kiralayan müşterilerine umreye gitme fırsatı sunuyor.

Gerede'de Seviller Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda hizmet veren Güven Gelinlik, her tarza hitap eden zengin ve bol çeşitleriyle 12 yıldan bu yana gelinleri giydirmeye devam ediyor. Sürekli yenilenerek müşteri memnuniyetine memnuniyet katıyor. Bununla da kalmayarak 2015 yılında gelin ve damatları umreye gönderecek.

2015 yılında düğün yapıp Güven Gelinlik'ten alışveriş yapan, giyinen çifti yılsonunda Noter huzurunda çekilecek kura ile umreye gönderecek. Güven Gelinlik de; gelinlik, nişanlık, abiye, gelin başı, türbanlı gelin başı, tesettür gelinlik, türbanlı duvak modelleri, gelin alı, gelin el çiçeği, kına gecesi malzemeleri, düğün malzemeleri, konfeti, volkan, maytap, mum, kına tepsisi ve kına sepeti bulabilirsiniz. Konu ile ilgili açıklama yapan İşletmeci Hatice Ergüven, bir çifti umreye göndereceklerini belirterek, 2015 yılında bizden giyinen çiftlerimizin isimlerini yazıyoruz. Yılsonunda noter huzurunda çekilecek kura ile bir çiftimizi umre ziyaretine göndereceğiz. Şimdiden şanslı çifti kutlarım. Rabbim yeni çiftlere huzurlu bereketli yuva, sağlıklı uzun ömürlü ve dini bütün evlatlar nasip etsin” diye konuştu. Haber Merkezi