Boluspor, transferde ince eleyip sık dokuyor. Kırmızı beyazlılar, teknik direktör Ümit Özat'ın raporu doğrultusunda rotasını Azerbaycan'a çevirdi. Boluspor, FK Baku forması giyen Nurlan Novruzov'u kadrosuna katmak üzere.

HABER: FAHRİ GÜNDÜZ

2015-2016 futbol sezonunda kadrosunu güçlendirmek için transfer arayışlarını sürdüren Boluspor, rotayı Azerbaycan'a çevirdi. Devre arasında Vagıf Javadov'u kadrosuna katan kırmızı beyazlılar aradığı forveti yine Azerbaycan'da buldu. Nurlan Novruzov, bugün öğle saatlerinde kırmızı beyazlıların tesislerine geldi. Kırmızı beyazlı yöneticilerin her konuda anlaşmaya vardığı Nurlan Novruzov ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Her konuda anlaşma sağlandığı iddia edilen Nurlan Novruzov, bu sezonun ilk yarısında Bakü takımıyla 32 karşılaşmaya çıktı ve rakip filelere 15 gol gönderdi.

Azeri futbolcu Nurlan Novruzov'la yapılan görüşmelerin olumlu geçmesinin ardından Nurlan Novruzov'u Bolu'ya davet eden kırmızı beyazlı yöneticiler, oyuncuyla şu dakikalarda son bir görüşme gerçekleştiriyorlar. Boluspor, Nurlan Novruzov, transferinde mutlu sona çok yakın.

NURLAN NOVRUZOV KİMDİR?

Azerbaycan Premier Lig takımlarından Bakü forması giyen 22 yaşındaki Nurlan Novruzov, takımında forvet hattının dışında orta sahanın sağında da görev yapıyor.

Azerbaycan U19 ve U21 Milli Takımlarının da formasını giyen Azeri futbolcu Nurlan Novruzov, bu sezon Azerbaycan Premier Liginde oynadığı 32 maçta toplam 2751 dakika süre alırken, toplam 15 gol kaydetti.

3 Mart 1993 Bakü doğumlu olan Nurlan, Azerbaycan futbolunda geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. Nurlan Novruzov'un Transfermarkt.com verilerine göre piyasa değeri 175 Bin Euro.