Bolu Belediyespor İnkılâp İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımımız ilk devrenin son maçında sahasında Tepebaşı Gençlik takımı ile karşı karşıya geldi. İlk iki setin çekişmeli geçtiği maçta geleceğin sultanları rakibine 3.seti de verince salondan 3-0 yenik ayrıldı.

Galibiyet hasreti çeken geleceğin sultanları Bolu Belediyespor İnkılap İlköğretim Okulu takımımız mücadelede rakibiyle başa baş mücadele etti. İlk set denk bir oyuna sahne olurken son bölümü kötü oynayan takımımız ilk seti 25-21 kaybederek rakibine boyun eğdi. Aynı mücadele ikinci sette de vardı. Temsilcimizin basit hataları seti rakibine vermesine neden oldu. Son anına kadar keyif veren bu seti de konuk ekip aynı skorla 25-21 aldı ve maçta durumu 2-0'a getirdi. 3.sete konuk ekip 3-0'lık üstünlükle başladı. Ekibimiz dengeyi çabuk kurdu: 3-3. İlk teknik molaya rakip takım 8-7 önde girdi. Mola sonrası Tepebaşı Belediyespor farkı açmaya başladı 12-8. İkinci teknik molaya da Eskişehir ekibi 16-10 önde girdi. Son bölümde geleceğin sultanları oyundan iyice kopunca 19-11 geriye düştü. 22-13'u bulan Tepebaşı Gençlikspor maçtan 25-13'lük setin ardından 3-0 galip ayrıldı.

Bu maçla beraber ligde ilk yarı da sona erdi. 10 Ocak'a kadar lige ara verilecek. Bolu Belediyespor İnkılâp İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımımız ikinci yarının ilk maçını 10.01.2016 tarihinde Zonguldak Hasad Gençlik ile deplasmanda oynayacak. Haber Merkezi