Bolu belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Özel Fatma Hatun hastanesinde yatan AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nurettin Doğanay'ın ağabeyi, ‘Doğanay Grup' Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Doğanay'a ziyarette bulunarak geçmiş olsun dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra, eşi Güler Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediye Meclis Üyesi Canan Akbay, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kanca da katıldı. Fatma Hatun Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ömer Polat, gazetecilere verdiği demeçte şunları söyledi; Daha önce Bolu Belediyesi Başkanı Alaaddin Yılmaz, hastanemize gelerek bel fıtığından ikinci kez ameliyat olmuştu, şehrimizin tanınmış iş adamlarından, Doğanay grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Doğanay, Fatma Hatun hastanemize gelerek bizlere muayene oldu, yapılan tetkikler neticesinde kendisini ameliyata aldık.”

Polat, Hastamız bizlere başvurduğunda kendisinin ifadesiyle dayanılamayacak kadar şiddetli bir bacak ağrısı olduğunu dile getirdi. İstenilen tetkikler neticesinde hastamızda bel fıtığı tespit edildi, fizik tedaviyle şikayetleri geçmeyen hastamız ameliyat edildi. Ameliyattan bir gün sonra hastamızı taburcu ettik” dedi.

Doğanay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Doğanay ise şu ifadelere yer verdi; Daha önce yapılan ameliyat sonrası aynı yerden rahatsızlığım tekrar nüksetti. Hastaneye şiddetli bir bacak ağrısı ile geldim, daha önce de Başkanımız Alaaddin Yılmaz'da Ömer Beye benim olduğum ameliyattan olduğunu duymuştum, gönül rahatlığıyla hastaneye gelerek Polat Beye kendimi teslim ettim. Sağ olsun doktorumuz bizimle çok ilgilendi beni sağlığıma kavuşturdu buradan sizlerin aracılığı ile kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi