GEÇMİŞ GELECEĞİN AYNASIDIR
Geçmiş zaman kimileri için bir iftihar tablosu olurken,kimileri içinde silip atılamayan bir utanç tablosu oluyor. Tıpkı iftihar eden biz ve (“utanç tablosu” dedik ama ) utanmayan CHP zihniyeti gibi. Nasıl utansınlar? Alışmışlar artık. Koskoca 90 yıllık çınar. 90 yıldır süregelen bir gelenek yani;
UTANMAZLIK GELENEĞİ…
Biraz geçmişe doğru yolculuk edelim.Çınar'ın köklerine doğru…
Takvim 27 Mayıs 1960 tarihini gösterdiğinde,Türkiye Cumhuriyeti ve Demokrasisi adeta karanlığa gömüldü. Çünkü bu millet Dışişleri Bakanı, Maliye Bakanı ve Başbakanının o malum çınarın altında gölgelenenler tarafından haksız yere idam edildiğini gördü. Yetmiyormuş gibi o günün ulusal bayram ilan edilmesiyle sarsıldı ve yıkıldı. Bu yüzden, 27 Mayıs Demokrasiye ve Milletin İradesine karşı yapılmış en büyük suikast olarak geçti kayıtlara.
İşte CHP'nin en değerli UTANÇ TABLOSU….(koleksiyonda daha yüzlercesi var)
Bu zihniyet İktidarı gasp etmekten başka hiçbir gayesi olmayan bir zihniyet. Bunun örneklerini geçmişte gördüğümüz gibi ve biraz önce de izahını yaptığımız gibi bugünde bariz bir şekilde görüyoruz.
Atalar ne güzel demiş:
“ALIŞMIŞ KURSAK BULAMACINI İSTER.”
(Yani kişi yararlanmaya alıştığı şeyden yoksun kalmak istemez. )
Bu sözün hikayesini bilmesem, CHP zihniyeti için söylenmiş olduğuna kanaat getirirdim. Bir söz bu kadar mı yerini bulur? Cumhuriyet “HALK” Partisi” halkın altını çiziyorum. Yararlandığı halktan, nemalandığı halktan nasıl yoksun kalmak ister. Adı “HALK”, İlkesi “HALK”, e dillerde de “HALK” bir hizmet etme noktasında “HALK” yok o kadar. Daha ne olsun.
Dün olduğu gibi bugünde, halktan yararlanmak için, halkçı gözükerek demokrasi,insan hakları ve özgürlükleri savunduğunu iddia eden zihniyet koleksiyonuna “GEZİ PARKI” adlı tabloyu da eklemek istedi. Bunun için çokta çalıştı. Yaktı, yıktı, vurdu, kırdı… Fakat her ne kadar o tabloyu elde etmek için çalışmış olsa da bu millet HUZUR ve REFAHIN tablosunu oluşturan, HALKI lafta değil hizmet etme noktasında gören Başbakan RecepTayyip ERDOĞAN'ın tablosunda olmayı tercih etti.
Çünkü bu millet bunların CEMAZİYÜLEVVELİNİ çok iyi biliyor.
Bu sebepledir ki “GEÇMİŞ GELECEĞİN AYNASIDIR.” Ve biz o aynada Ecdat Sultan Fatih'in, Yavuz'un, Kanuni'nin ve nicelerinin ruhunun tezahürü olan ERDOĞAN'ın; millet ile, daha da önemlisi ümmet ile kol kola inşa ettiği ve edeceği HUZUR ve REFAH dolu bir geleceği görüyor ve bununla da iftihar ediyoruz.
-SEN HANGİ TABLODA YER ALMAK İSTERSİN?
“UTANÇ TABLOSUNDA MI YOKSA İFTİHAR TABLOSUNDA MI?”